Verwijskliniek

Reguliere verwijzingen

Verwijskliniek

Indien uw patiënt tweedelijns, spoedeisende, of uitgebreide zorg nodig heeft, staan wij voor u en uw cliënten klaar. Iedere dierenarts kan aan ons doorverwijzen (dus niet alleen de regionaal aangesloten IVC Evidensia klinieken). U kunt bijvoorbeeld verwijzen voor opname, orthopedie, echografie etc. Kijkt u op onze website bij disciplines.

In ons dierenziekenhuis werken gedifferentieerde dierenartsen en hoogopgeleide paraveterinairen, waardoor wij uw doorgestuurde patiënt de beste behandeling kunnen bieden. Wij investeren in specialistische opleidingen en medische faciliteiten voor de beste tweedelijns zorg- en spoeddienstverlening.

De samenwerking met uw praktijk is essentieel, zodat de patiënt in goede handen bij u terugkomt en als tevreden klant in uw kliniek blijft. Wij richten ons in onze verwijskliniek alleen op tweedelijns- en verwezen spoedzorg. Na onze behandeling worden direct de patiëntenkaart en eventuele vervolgbehandelingen teruggekoppeld zodat de patiënt snel door u kan worden opgevolgd.

Voor verwijzingen zijn we bereikbaar via info@edz-ijsselland.nl. We vragen dierenartsen vriendelijk ons zowel een beknopte verwijsbrief als het gehele dossier inclusief uitslagen en al het beeldmateriaal aan ons beschikbaar te stellen. Graag ontvangen we deze zaken zo spoedig mogelijk. Wilt u bij een verwijzing aangeven waarvoor u verwijst: een volledig onderzoek en behandeling of alleen een bepaalde modaliteit (waarna u zelf de behandeling weer overneemt)?

Bij voorkeur nemen wij vervolgens zelf spoedig contact met de klant op voor het maken van een afspraak. Wij zullen altijd zo spoedig mogelijk en maximaal binnen één werkdag contact met hen opnemen.

Wilt u liever telefonisch overleggen over een mogelijke verwijzing? Dan zijn we via  038 - 444 63 36  van 8:30 tot 21:00 uur voor u bereikbaar.

Voor het kosteloos overleg over orthopedische patiënten (incl. röntgenbeelden) zijn we via info@edz-ijsselland.nl bereikbaar. U krijgt dan binnen korte tijd antwoord met indien mogelijk een kostenschatting en planningsvoorstel.

Lees meer

Disciplines

Bekijk ons overzicht

Lees meer

Team

Maak kennis met ons team

Lees meer

Spoedkliniek

Verwijzen bij spoed 

Terug naar Verwijzend Dierenarts