Spoed en Opname

Zorg voor uw huisdier

Spoed en Opname

Om te zorgen dat uw huisdier ook buiten openingstijden geholpen kan worden werken wij samen met Dierenziekenhuis Nunspeet. Samen zorgen wij voor de nachtelijke opvang van uw huisdier, zowel doordeweeks als in het weekend

Buiten openingstijden zien wij op dit moment alleen spoed patiƫnten van de regionaal aangesloten klinieken. De dierenartsen van deze klinieken draaien bij ons ook mee in de spoeddiensten. De aangesloten klinieken schakelen hun telefoon buiten openingstijden naar ons door.

Behandeling overdag is mogelijk na doorverwijzing van uw dierenarts. Maak hiervoor telefonisch een afspraak via 038 - 444 63 36. Verwijsbrieven, het patiƫntendossier en andere relevante documenten of gegevens ontvangen we graag via info@edz-ijsselland.nl.

Uw dier kan, indien noodzakelijk, opgenomen worden op onze opname-afdeling. Wij bieden basic- en medium care. We doen er alles aan om het verblijf voor uw dier zo comfortabel mogelijk te maken. Het dierenziekenhuis is uitgerust met een nieuwe opname ruimte waar honden en katten gescheiden verblijven. Onze moderne opnamehokken zijn voorzien van camerabewaking, ingebouwde vloerverwarming ventilatie en zo nodig zuurstof. We hebben de mogelijkheid tot het uitvoeren van vloeistoftherapie, ECG-monitoring (hartfilmpjes) en bloeddrukmetingen en voor het geven van (continue) pijnstilling op maat. Hiermee kunnen we de beste behandeling instellen om te zorgen voor een voorspoedig en volledig herstel van uw geliefde huisdier.

Het is op dit moment helaas nog niet mogelijk om 24-uurs toezicht te bieden.

team spoed en opname

Read more about Ilka Bosman
Ilka Bosman - Dierenarts

Ilka Bosman

Dierenarts
Lees info
Read more about Laurens van Zuijlen
Laurens van Zuijlen - Dierenarts

Laurens van Zuijlen

Dierenarts
Lees info
Read more about Romy Koch
Romy Koch - Dierenarts

Romy Koch

Dierenarts
Lees info
Read more about Sandra Doedens
Sandra Doedens - Dierenarts

Sandra Doedens

Dierenarts
Lees info
Read more about Susanne Heuving
Susanne Heuving - Dierenarts

Susanne Heuving

Dierenarts
Lees info
Read more about Tamara Bruggink
Tamara Bruggink  - Dierenarts

Tamara Bruggink

Dierenarts
Lees info
Terug naar Discipline overzicht