Dierenziekenhuis IJsselland

Welkom!

Openingstijden feestdagen

 
27 april (Koningsdag) Gesloten
18 mei (Hemelvaartsdag) Gesloten
29 mei (tweede pinksterdag) Gesloten

Voor spoedgevallen zijn wij bereikbaar op 038 - 444 63 36.

Welkom bij Evidensia Dierenziekenhuis IJsselland

We beschikken over de modernste medische faciliteiten, een uitgebreide opname capaciteit en een hecht team van dierenartsen en paraveterinairen waarmee we dagelijks voor u klaar staan om uw huisdier van de best mogelijke zorg te voorzien. Ons dierenziekenhuis deelt het pand met Dierenkliniek Hattem, waardoor wij een unieke combinatie aan eerste- en tweedelijns diergeneeskundige zorg aan kunnen bieden.  

Bovenop de vertrouwde zorg van Dierenkliniek Hattem, hebben wij de onderzoeks- en behandelmogelijkheden uitgebreid met de ontwikkeling van Dierenziekenhuis IJsselland. Wij kunnen hierbij ook gebruik maken van een uitgebreid netwerk van veterinair specialisten, die zo nodig in het dierenziekenhuis uw huisdier kunnen behandelen.

Het centrale punt voor spoedzorg in de regio

Door de toename van het aantal huisdieren in Nederland, is de vraag naar spoed- en opnamezorg toegenomen. Om de kwaliteit van deze zorg te waarborgen is er vanaf 1 oktober 2022 één centraal punt voor spoedzorg in de regio: Evidensia Dierenziekenhuis IJsselland.

De klinieken waarmee het dierenziekenhuis samenwerkt verwijzen voor spoedzorg buiten openingstijden door naar het dierenziekenhuis. Om bij te dragen aan de spoedzorg draaien de dierenartsen uit deze omliggende klinieken mee in de Dierenartsspoedpost. Hierdoor kunt u tijdens een spoeddienst uw eigen dierenarts treffen.

Evidensia Dierenziekenhuis IJsselland beschikt over de modernste medische apparatuur. Hierdoor kan het dierenziekenhuis de beste spoedzorg leveren voor uw huisdier. Wij staan 24/7 voor u klaar. Wilt u meer weten of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op.

Lees meer

Disciplines

Bekijk ons overzicht

Lees meer

Team

Maak kennis met ons team