Dierenziekenhuis IJsselland

Welkom!

Welkom bij Evidensia Dierenziekenhuis IJsselland

We beschikken over de modernste medische faciliteiten, een uitgebreide opname capaciteit en een hecht team van dierenartsen en paraveterinairen waarmee we dagelijks voor u klaar staan om uw huisdier van de best mogelijke zorg te voorzien. Ons dierenziekenhuis deelt het pand met Dierenkliniek Hattem, waardoor wij een unieke combinatie aan eerste- en tweedelijns diergeneeskundige zorg aan kunnen bieden.  

Bovenop de vertrouwde zorg van Dierenkliniek Hattem, hebben wij de onderzoeks- en behandelmogelijkheden uitgebreid met de ontwikkeling van Dierenziekenhuis IJsselland. Wij kunnen hierbij ook gebruik maken van een uitgebreid netwerk van veterinair specialisten, die zo nodig in het dierenziekenhuis uw huisdier kunnen behandelen.

Corona update

De coronamaatregelen worden steeds verder versoepeld. Zo ook bij Dierenziekenhuis IJsselland. Onderstaande maatregelen zijn nog wel van kracht en wij vragen u vriendelijk om hier rekening mee te houden.

  • Heeft u een afspraak, maar u heeft gezondheidsklachten (hoesten, kortademigheid, keelpijn, koorts)? Dan vragen wij u om de praktijk te bellen om de afspraak te verzetten of om iemand anders langs te laten komen met uw dier.
  • Wij werken alleen op afspraak. 
  • Wij begroeten u voorlopig zonder een hand te geven.
  • In ons dierenziekenhuis kunt u uw handen wassen en ontsmetten. Tevens wordt er in het dierenziekenhuis vaker gedesinfecteerd, waaronder ook de deurklinken en de pinautomaat.

Wij zullen ons best blijven doen om iedereen zo goed mogelijk te helpen en wij hopen dat u begrip heeft voor onze maatregelen. We houden u op de hoogte bij veranderingen van de huidige maatregelen.

Spoed en Opname regeling

Om te zorgen dat uw huisdier ook buiten openingstijden geholpen kan worden werken wij samen met Dierenziekenhuis Nunspeet. Samen zorgen wij voor de nachtelijke opvang van uw huisdier, zowel doordeweeks als in het weekend.

dierenziekenhuisnunspeet.nl